Grau-Garriga obrirà la nova temporada de la Canals


Temes relacionats

Grau-Garriga: 'Sant Cugat té un significat molt important per a mi' (22/jul/11)

L'artista santcugatenc Grau Garriga porta la seva obra a Vilafranca del Penedès (23/abr/11)

Grau-Garriga torna a exposar a Catalunya pel seu 82è aniversari (13/mar/11)


  • Comparteix:

Josep-Grau Garriga és pintor i escultor

Josep-Grau Garriga és pintor i escultor

L'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga serà el protagonista de l'exposició que donarà el tret de sortida a la nova temporada de la Canals Galeria d'Art a partir del primer dia de setembre. Es tracta d'una mostra que commemora els 82 anys del pintor i també es podrà veure al Museu del Tapís Contemporani i al Claustre del Monestir, des de mitjans de setembre i fins desembre.

Josep Grau-Garriga, actualment amb residència a França, és un dels màxims exponents de l'Escola Catalana del Tapís. Segons ha explicat a Cugat.cat el propietari de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, aquesta exposició és una oportunitat per conèixer l'obra de l'artista santcugatenc més internacional.

Josep Canals

Grau-Garriga ha donat a conèixer Sant Cugat a nivell internacional.


Amb la presentació d'aquesta exposició, que es podrà veure a partir del primer dia de setembre, la Canals Galeria d'Art ha avançat part del que serà el seu programa per la temporada 2011-2012, un programa que vol apostar per la difusió a través d'Internet per donar-se a conèixer a més segments de públic.

Canals també té la intenció de promoure els artistes de la galeria arreu dels Països Catalans i participar en fires d'art internacionals, a més de col·laborar en diverses activitats a la ciutat com el cicle 'Música a les galeries' o la 'Setmana de la poesia'. L'artista santcugatenca Neus Colet també representarà la galeria a la 3a mostra 'Tardor de l'art', a l'octubre, així com a la 18a edició de la 'Biennal d'Art Contemporani Català', que s'inaugurarà l'abril del 2012 al Museu del Tapís Contemporani.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.