L'obra de Neus Colet representa l'art santcugatenc a la 'Tardor de l'art'


Temes relacionats

Barnils i Colet presenten una nova exposició a Tossa de Mar (26/mar/11)

Una escultura de Neus Colet a la Canals-Galeria d'Art és l'aportació santcugatenca a la Tardor de l'Art 2010 ( 8/oct/10)

Neus Colet exposa a la Canals Galeria d'Art (18/oct/08)


  • Comparteix:

Neus Colet és escultora

Neus Colet és escultora

L'artista Neus Colet exposarà, a la Canals Galeria d'Art, com a única representant santcugatenca de la tercera 'Tardor de l'art'. Es tracta d'un projecte artístic que aplegarà 80 galeries de tot el país en una exposició conjunta. La iniciativa, que ja fa tres anys que es fa, tindrà lloc a partir de la primera setmana d'octubre.

La llum és el tema central d'aquesta edició, i així es fa palès a l'escultura presentada per Colet. Es tracta d'una peça d'un metre d'alçada que juga amb el gravat i el metall per remarcar la incidència dels raigs lumínics en el seu volum. La presentació del catàleg oficial de la mostra conjunta es presentarà la primera setmana d'octubre al Centre d'Arts Santa Mònica de Barcelona.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.