'Destino final 5' i 'Lo contrario al amor', novetats dels cinemes aquesta setmana


  • Comparteix:

'Lo contrario al amor' és una comèdia romàntica espanyola

'Lo contrario al amor' és una comèdia romàntica espanyola

Les pel·lícules 'Destino final 5' i 'Lo contrario al amor' són les novetats d'aquesta setmana a les sales Cinesa i Yelmo de Sant Cugat. La primera és la cinquena entrega de la famosa saga de terror, mentre que la segona és una comèdia romàntica espanyola, protagonitzada per l'actor Hugo Silva i l'actriu Adriana Ugarte.

'Destino final 5', que al Cinesa es podrà veure tant en 3D com en versió digital, relata l'aventura d'un grup de companys de feina que, gràcies a una premonició, escapen de la mort després de l'esfondrament del pont penjat. A partir d'aleshores són perseguits per la mort, que considera que no haurien d'haver eludit el seu destí.

De la seva banda, 'Lo contrario al amor' explica la història de Mercè, una noia que porta un any soltera i no té ganes d'iniciar cap relació. Un dia, després d'haver visitat una vident que l'avisa que l'home de la seva vida està a punt d'aparèixer, es queda atrapada a un ascensor i coneix Raúl, un dels bombers que la rescata. Els dos s'enamoren i comencen una relació que aviat donarà pas a una fase de por, control i intents de canviar l'altre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.