'Un escàndol sense importància', nova novel·la de Carles Casajuana


Temes relacionats

Casajuana: 'És un honor llegir el pregó de Festa Major' (17/jun/09)


  • Comparteix:

Portada del nou llibre

Portada del nou llibre

El santcugatenc Carles Casajuana publicarà el mes vinent la seva nova novel·la, 'Un escàndol sense importància' (Columna). L'obra explica la història d'un important advocat de Barcelona que s'enfronta al xantatge al qual el sotmeten per una foto on apareix despullat al cantó d'una jove llatinoamericana.

La fotografia implicarà diverses conseqüències en la vida d'aquest advocat i president d'una ONG contra la corrupció. La trajectòria professional i la relació amb la seva família seran les primeres afectades per l'aparició de la imatge.

Carles Casajuana va néixer el 1954 a Sant Cugat. És escriptor i diplomàtic, professió que exerceix des de fa més de 30 anys, ara com a ambaixador espanyol a Londres. Anteriorment ha publicat l'assaig 'Pla i Nietzsche: afinitats i coincidències' i novel·les com 'Tap d'escopeta', 'Esperit d’evasió' i 'L'últim home que parlava català', amb la qual va guanyar el Premi Ramon Llull fa dos anys.

Carles Casajuana va ser pregoner de la Festa Major de fa dos anys. En el pregó, el diplomàtic va reivindicar els seus orígens santcugatencs malgrat viure fora del municipi. En aquest sentit, Casajuana va remarcar que mantenia la identitat santcugatenca tot i haver viscut a diversos indrets del món.

'Un escàndol sense importància' sortirà a la venda el 22 de setembre amb un preu de 18 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.