Avui s'obren les inscripcions per al Campus Rock Sant Cugat 2011


  • Comparteix:

Logotip del Campus Rock

Logotip del Campus Rock

L'escola itinerant Campus Rock torna a Sant Cugat el cap de setmana del 21 al 23 d'octubre. Les activitats, entre les quals destaca el taller de composició de cançons, enguany a càrrec de l'artista Anna Roig, tornaran a tenir lloc al Casal de Mira-sol. A partir d'avui tots aquells músics que vulguin assistir-hi es poden inscriure a través del seu web, Campus-rock.com.

Després de la commemoració dels 10 anys del Campus Rock, celebrats l'octubre passat en l'edició a Sant Cugat, l'escola itinerant torna el cap de setmana del 22 i 23 d'octubre. Des d'avui, queda oberta la matrícula al curs d'enguany, amb una limitació de 25 places. Els professors seran el cantant Salva Racero, el guitarrista Pemi Rovirosa i el bateria Jimmy Piñol, de Lax'n'Busto; el teclista Joan-Pau Chaves, d'Els Pets, Gnaposs i Refugi; el saxofonista Oriol Cusó i el guitarrista Toni Xuclà, de Menaix a Truà i Taima Tesao.

Entre les activitats d'enguany, que es poden consultar al seu web, destaca el taller de composició de cançons, que en aquesta ocasió anirà a càrrec de l'artista Anna Roig, que ja va visitar Sant Cugat en la Festa Major del 2010 amb la seva banda Anna Roig i l'Ombra de Ton Chien. A més, també està programat el tradicional concert final a càrrec dels alumnes, que tindrà lloc diumenge a les set de la tarda a la plaça del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.