La santcugatenca Mijarai Farreras ha guanyat el concurs de cartells de la Festa de Tardor


  • Comparteix:

La santcugatenca Mijarai Farreras és la guanyadora del concurs de cartells de la Festa de Tardor, que enguany se celebrarà del 7 al 9 de novembre. Farreras s'ha endut el premi de 300 euros d'aquest concurs, que ha registrat un important descens de participants respecte l'edició anterior.

Mijarai Farreras s'ha fet amb el primer premi del Concurs de Cartells de la Festa de la Tardor amb una representació de l'Arc de Sant Martí sobre el fons de Collserola. Sota el lema 'Hem salvat Torrenegra, salvem Collserola', la composició de Farreras ha rebut una bona valoració per part del jurat. El seu president, José Manuel Casteleiro, ha explicat perquè s'ha triat aquest treball:

José Manuel Casteleiro

El cartell representa al màxim l'esperit de la festa


El jurat també ha quedat molt satisfet del treball del finalista, que pertany a Pere Mejan. Enguany, el concurs de cartells de la Festa de la Tardor ha comptat només amb una participació de 12 persones. Casteleiro ens explica els motius d'aquest descens de participació:

José Manuel Casteleiro

Potser el fet de proposar dos temes ha estat un handicap per la creació de la gent


Els traballs participants en el concurs conformen una exposició que es pot veure a la Casa de Cultura fins el dia 21. El premi de 300 euros que ha guanyat Mijarai Farreras es lliurarà durant la Mostra d'entitats de la Festa de la Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.