La Cobla Jovenívola de Sabadell reinterpreta la cobla al Claustre del Monestir


  • Comparteix:

Gairebé 200 persones han pogut gaudir del concert que ha dirigit Joan Lluís Moraleda dins el cicle 'Nits de Música al Claustre', que ha tornat aquest divendres després de l'aturada estival. L'espectacle 'Relats i fantasia', a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell, ha ofert tant obres inspirades en clàssics de la literatura catalana com swing, dins el marc del Claustre del Monestir.

La Cobla Jovenívola de Sabadell, encapçalada per Joan Lluís Moraleda, ha estat l'encarregada d'obrir la segona part del cicle 'Nits de Música al Claustre' que ja encara la recta final. El concert ofert per la Cobla Jovenívola s'ha dividit en dues parts lligades pel concepte de la fantasia. La primera l'han dedicat a obres literàries clàssiques catalanes i la segona part, centrada en el 'swing', ha comptat amb interpretacions de Scott Joplin, Jerry Herman i Pitu Chamorro.

El director de la Cobla Jovenívola de Sabadell, Joan Lluís Moraleda ha destacat que, malgrat haver-hi un relleu generacional dins les entitats musicals, falta un canvi en el públic.


Joan Lluís Moraleda

No sé quin serà el futur d'aquest món. Es dóna el contrast que hi ha colles molt joves però el públic final cada cop és més gran i no hi ha relleu generacional.


Aquest serà el penúltim concert del cicle 'Nits de música al Claustre', que clourà divendres vinent amb el 'Recital de cant i piano: compositores alemanyes, catalanes i mallorquines' en el marc de les segones 'Jornades de la Dona Compositora'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.