Dona Informació organitza una exposició sobre l'Afganistan


  • Comparteix:

El servei municipal DonaInformació organitza una exposició i una conferència sobre l'Afganistan amb l'objectiu de mostrar la realitat del país després de la guerra i de sensibilitzar la ciutadania de l'ajuda que necessita la població civil. La periodista Mònica Bernabé serà l'encarregada de fer la xerrada centrada en la situació actual de les dones afganeses. La projecció del documental 'Kabul, how are you?' posarà el punt i final a aquesta iniciativa.

"Afganistan: sense dones no hi ha futur" és el títol de l'exposició que organitza el servei municipal DonaInformació a la Casa de Cultura. Un conjunt de 44 fotografies sobre la vida quotidiana mostren la situació en què viu la població civil afganesa, especialment els refugiats i les dones, el sector que més ha patit la crueltat del règim polític. Amb la mostra es pretén refrescar la memòria dels santcugatencs sobre la realitat del país i sensibilitzar-los de l'ajuda que necessiten els afganesos. Ens ho explica la regidora d'Acció Cívica i Igualtat, Marta Subirà.

Marta Subirà

Amb la col·laboració de l'ASDHA hem posat en marxa l'exposició per recordar la situació a l'Afganistan i conscienciar als ciutadans de la realitat.


L'exposició fotogràfica, que es podrà visitar a la casa de cultura a partir d'aquest dissabte, anirà acompanyada de textos que recullen testimonis i poemes populars de dones afganeses.

Paral·lelament, el servei DonaInformació ha organitzat una altra activitat que ajudarà a conèixer més aspectes del dia a dia de les dones a l'Afganistan després de l'11 de setembre. Escoltem a Marta Subirà.

Marta Subirà

La periodista i fundadora de l'ASDHA Monica Bernabé farà una conferència sobre la situació de les dones afganeses.


La projecció d'un documental que duu de títol "Kabul, how are you?" posarà el punt i final a la conferencia que es farà el dimarts 21 a la Casa de Cultura i que comptarà també amb una degustació de plats afganesos cuinats per dones del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.