Sant Cugat tindrà el teatre més petit de Catalunya


  • Comparteix:

Cristian Treceño davant l'entrada de Can Ninot

Cristian Treceño davant l'entrada de Can Ninot

El taller de teatre de Can Ninot obrirà les portes a l'octubre. D'aquí a un mes Sant Cugat comptarà amb un nou espai on es combinaran cursos de formació en el món del teatre per a nens i adults així com funcions pels més petits. Una altra peculiaritat del teatre 'més petit de Catalunya' és que farà algunes de les seves activitats en anglès.

El responsable de Can Ninot, Cristian Treceño, ha explicat a Cugat.cat que l'espai impulsarà una escola de teatre per nens i pels més grans durant la setmana. Treceño explica en què consistiran els cursos alguns dels quals seran en anglès.

Cristian Treceño

Tindrem una escola de teatre on farem classes a nens a partir de cinc anys i per adults tant amb anglès com en català.



D'altra banda, el cap de setmana estaria destinat a fer funcions, sobretot de titelles, però també hi haurà narradors orals, contacontes i espectacles de música acústica. La data de la primera funció encara s'ha d'especificar perquè dependrà de les activitats que es duran a terme a la Festa de la Tardor, tot i això està prevista per a mitjans d'octubre.

Des de Can Ninot també s'oferiran cursos de 'coaching' per adults en els quals entre d'altres coses s'ensenyaran tècniques de relaxació i consells per parlar en públic. Les inscripcions a l'escola de teatre ja estan obertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.