Paul Giamatti protagonitza 'Barney's version', l'aposta d'avui del Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

'Barney's version' és la proposta d'aquesta setmana del Cicle de Cinema d'Autor. La pel·lícula és una adaptació de l'aclamada novel·la de Mordecai Richler del mateix títol i que tracta 40 anys de la història del món a través del ulls de Barney, interpretat per Paul Giamatti. La pel·lícula es projecta als cinemes Cinesa en dues sessions: a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

La història explica l'autobiografia del protagonista, un home normal i corrent, que explica la seva vida, que no en té res de normal i corrent. La seva vida l'ha portat durant quatre dècades per dos continents, tres matrimonis i a conèixer a l'amor de la seva vida en un d'aquests casaments. A més, és el principal sospitós del possible assassinat del seu millor amic desaparegut.

La pel·lícula compta amb la representació de Dustin Hoffman, Rosamund Pike i Scott Speedman, a més de Paul Giamatti, entre d'altres. 'Barney's version' es projecta als cinemes Cinesa en dues sessions: a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.