Quatre actors santcugatencs, al Temporada Alta de Girona


  • Comparteix:

Carles Martínez també és director de l'escola teatral Platea

Carles Martínez també és director de l'escola teatral Platea

Els actors santcugatencs Jordi Bosch, Míriam Alamany, Carles Martínez i Marta Angelat actuaran, en diferents muntatges, al festival teatral Temporada Alta de Girona i Salt. Enguany aquesta mostra arriba a la 20a edició, que s'allargarà des de l'últim dia de setembre fins a mitjans de novembre.

'Els Jugadors' de Pau Miró és l'obra en la qual participa Jordi Bosch i explica la història de quatre germans, jugadors de cartes, que s'endinsen en la part fosca de les relacions humanes.

Sota la direcció de Miquel Górriz actuaran Míriam Alamany i Carles Martínez en l'obra 'Molly Sweeney', que narra la vida d'un matrimoni que lluita per buscar solucions a la ceguesa d'ella. Míriam Alamany en dóna més detalls.

Míriam Alamany

Un cop la protagonista pot veure s'adona que la realitat no és el que ella imaginava.


De la seva banda, la intèrprete i directora Marta Angelat posarà la veu a l'espectacle poètic 'Nadir' de Quim Español, que introdueix l'espectador en una Barcelona nocturna i fantasmagòrica. En paral·lel, la directora valldoreixenca dirigeix 'Cock', una comèdia que presenta un triangle amorós poc convencional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.