Ja es poden adquirir entrades per als espectacles del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Portada de la nova temporada del Teatre-Auditori

Portada de la nova temporada del Teatre-Auditori

Ja són a la venda general les entrades per la trentena d'espectacles que proposa el Teatre-Auditori de setembre a gener. Els interessats que no disposin d'abonament ja es poden dirigir als punts de distribució habituals per aconseguir els tiquets de la nova programació que ofereix un ampli ventall de muntatges teatrals, musicals, de dansa, de circ i també de titelles. Aquesta temporada l'equipament posa en marxa la T25 que permetrà a joves de fins a 25 anys accedir a tres espectacles per 10 euros cadascun.

Raimon, Calixto Bieito, el Ballet Nacional de Cuba o Josep Maria Benet i Jornet són alguns dels nom que durant aquest trimestre desfilaran per la temporada del Teatre-Auditori que arrenca a finals de mes amb l'espectacle 'Delicades', de la companyia T de Teatre.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, anima els santcugatencs a gaudir d'aquest primer trimestre.

Pep Tugues

És una programació pensada perquè cada persona que rebi el programa hi troba un espectacle del seu gust.



El teatre dóna el tret de sortida a finals de mes i tindrà continuïtat amb espectacles com 'Dues dones que ballen' de Josep Maria Benet i Jornet, la peça 'Pel davant i pel darrera' versionada pel membre del Tricicle, Paco Mir, i 'Desaparecer' un muntatge de Calixto Bieito basat en temes d'Edgar Allan Poe.

En l'àmbit musical, Amaral, Raimon, el cantant Raphael, el grup Pastora, l'Orquestra Buena Vista Social Club, Manel i l'espectacle 'Somiatruites' amb Albert Pla i Pascal Comelade són alguns dels noms destacats d'aquesta tardor.

El programa inclou cinc espectacles pensats per a la família. La companyia Cantajuego porta el muntatge 'Del 1 al 7' una combinació de música, jocs i endevinalles. El circ repeteix amb l'espectacle 'Circumstàncies'. Els titelles també seran presents al Teatre-Auditori amb la proposta 'El fantástico viaje de Jonás el espermatozoide', de la companyia Espejo Negro.

Les entrades es poden adquirir a través del web de l'equipament cultural, a les seves taquilles, també a l'Oficina de Turisme, ubicada a la plaça d'Octavià o bé trucant al 93 589 12 68.

Els abonaments, que ja estan a disposició del públic des de la setmana passada, tenen un preu de 476 euros i donen accés a la trentena d'espectacles programats per aquesta tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.