El Firart torna a apropar l'art als santcugatencs en l'inici de la nova temporada


  • Comparteix:

Una mostra anterior de Firart

Una mostra anterior de Firart

Firart comença una nova temporada el primer dijous d'octubre. El tret de sortida anirà a càrrec d'una conferència de la mà d'Antonio Ontañón, doctor en història, i el primer i tercer diumenge de cada mes, a partir d'octubre, es farà la mostra d'art al carrer. Es tracta d'una exposició de pintures, escultures, gravats i fotografies dels artistes que formen part de l'associació Firart al carrer Santiago Rusiñol.

L'associació d'art Firart enceta aquest octubre nova temporada i reedita diverses activitats relacionades amb l'art i la cultura. La presidenta de l'associació, Imma Pueyo, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat quin és l'objectiu del Firart.

Imma Pueyo

L'objectiu de totes les activitats del Firart és donar a conèixer l'art dels associats, com també potenciar l'art i la cultura.


Els artistes de l'associació, que cultiven estils molt diversos, són de Sant Cugat i dels voltants. La presidenta ha assegurat que 'els artistes presenten obres de qualitat i són professionals que han trobat un espai on activar les seves realitzacions'. Pueyo no ha destacat cap novetat però sí la importància de seguir oferint les activitats en el marc del Firart. Tot i això, ha dit que sempre es poden millorar diversos aspectes com la mostra d'art al carrer o la qualitat dels ponents i els continguts de les conferències que es fan des de fa set anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.