El Teatre-Auditori mantindrà els preus amb la intenció de consolidar els nivells d'ocupació


  • Comparteix:

Pep Tugues en una imatge d'arxiu

Pep Tugues en una imatge d'arxiu

Mantenir els nivells d'ocupació i la qualitat de la programació sense augmentar el preu de les entrades és l'objectiu que s'ha marcat el Teatre-Auditori de cara a les properes temporades. En una entrevista a Cugat.cat, el director de l'equipament, Pep Tugues, ha explicat que la situació econòmica obliga a negociar els catxets dels artistes, a ser més curosos amb l'oferta i facilitar l'accés a nous públics. Tugues també s'ha mostrat partidari que la ciutat tingui una sala B, de dimensions més petites, com a complement a l'equipament cultural, tot i que no ho considera prioritari.

L'obra 'Delicades' de la companyia T de Teatre enceta aquest divendres la nova programació del Teatre-Auditori que proposa una trentena d'espectacles i una aposta eclèctica de l'equipament per mantenir el nivell d'ocupació de l'entitat. Pep Tugues explica com encaren les properes temporades per aconseguir la fidelitat del públic.

Pep Tugues

Si mantenim ocupació podrem mantenir qualitat. A més, apostem per descomptes per alguns sectors. És la política a seguir.




Tugues també ha parlat de la possibilitat que la ciutat tingui una sala B.

Pep Tugues

Una segona sala més petita aniria bé. Però s'ha de fer quan es pugui, amb tranquilitat.





D'altra banda, el gestor del Teatre-Auditori ha explicat que l'equipament ha descartat acollir companyies residents i que actualment aposta per col·laboracions puntuals en la creació d'espectacles. Segons Tugues, d'aquesta manera es pot oferir un millor suport a les companyies que ho sol·liciten.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.