Exhaurides en 20 minuts les entrades de Manel al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Cua per adquirir entrades

Cua per adquirir entrades

Les 750 entrades disponibles per al concert de Manel al Teatre-Auditori el 22 de desembre s'han esgotat en 20 minuts en el primer dia de venda de tiquets per a l'equipament municipal. Els espectacles que segueixen una bona venda són Buena Vista Social Club, 'La Ventafocs', l'obra de teatre 'Truca un inspector' i l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Després de la venda d'abonaments que va començar la setmana passada, el Teatre-Auditori ha posat a la venda aquest dimarts les entrades per aquest primer trimestre. La proposta més exitosa ha estat el grup musical Manel que ha esgotat les 750 localitats disponibles en 20 minuts. Les entrades es podien adquirir per telèfon, Internet i a les taquilles de l'espai.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat a Cugat.cat que han estat 'democràtics' a l'hora de vendre les entrades de Manel davant la gran demanda que esperaven.

Pep Tugues

Hem sigut molt democràtics amb la venda de les entrades de Manel. S'han pogut comprar per Internet, telèfon i a les taquilles.



El segueixen el grup Buena Vista Social Club, 'La Ventafocs', 'Truca un inspector' de Josep Maria Pou, l'orquestra Simfònica Sant Cugat, 'Visca els nuvis' de Joan Pera i Amaral. Alguns dels santcugatencs que feien cua per adquirir entrades han explicat a Cugat.cat quines són les seves preferències.

Espectadors

L'Orquestra Simfònica, el teatre, el ballet de Cuba, Manel o Amaral són algunes de les eleccions dels espectadors.





Tugues ha valorat la venda d'entrades i ha remarcat la importància de veure el públic satisfet amb la programació oferta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.