La comèdia 'Como acabar con tu jefe', estrena de la setmana als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Jennifer Aniston torna a la gran pantalla convertida en una doctora nimfòmana

Jennifer Aniston torna a la gran pantalla convertida en una doctora nimfòmana

'Como acabar con tu jefe', 'La cara oculta', 'El árbol de la vida' i 'Colombiana' són les novetats que presenten els cinemes de Sant Cugat aquest divendres. Les dues primeres es podran veure tant a les pantalles de Cinesa com a les del Yelmo, mentre que les altres dues només estaran a Yelmo. 'Como acabar con tu jefe' i 'La cara oculta' no estan recomanades per a menors de 12 anys, i 'Colombiana' no està indicada per a menors de 16. 'El árbol de la vida' és la darerra pel·lícula de Terrence Malick, i ha guanyat la Palma d'Or d'enguany al Festival de Cannes.

Del director de 'Como en casa en ningún sitio', arriba aquesta setmana a les cartelleres de Sant Cugat 'Como acabar con tu jefe', una comèdia lleugera no recomanada per a menors de 12 anys. El film explica la història de tres amics que, cansats del mal tracte que reben dels seus respectius caps, una nit de borratxera decideixen acabar amb ells.

'La cara oculta' és un thriller protagonitzat per Quim Gutiérrez, Clara Lago i Martina García, que explica una història sobre la gelosia i la traïció. L'Adrià, el jove director de l'orquestra filarmònica de Bogotà manté una relació perfecta amb la seva xicota fins el dia que aquesta desapareix. El jove músic començarà llavors una complicada relació amb una cambrera, que revifa els dubtes sobre la desaparició del seu primer amor.

'El árbol de la vida' és una història sobre la superació, la infància i la pèrdua de la innocència. El film explica la història de tres germans i sobre com un d'ells viu el fet de fer-se gran. Del director de 'La delgada línia Roja', arriba aquest film que explica la recerca del passat perdut del Jack adult, per poder trobar les repostes que el permetran viure en pau.

'Colombiana' és un film d'acció protagonitzat per Zoe Saldana, que comença al 1992 a Colòmbia, quan una nena de nou anys, Cataleya, presencia l'assassinat dels seus pares. La petita aconsegueix fugir als Estats Units on viurà sota la tutela del seu mafiós tiet, qui la converteix en una assassina a sou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.