Llumia, protagonistes del nou espot del club TR3SC


Temes relacionats

Llumia, entre els 18 classificats per l'actual edició del 'Sona9' ( 7/jul/11)


  • Comparteix:

Llumia és la nova imatge de l'anunci del TRE3SC

Llumia és la nova imatge de l'anunci del TRE3SC

El grup de folk i rock en català Llumia és la nova imatge del vídeo promocional de música del club TR3SC. L'escenari de l'anunci és la sala B de Luz de Gas, on la formació florestana interpreta 'La platja', un dels temes de la seva primera maqueta, 'Trossos d'una vida sencera'. El realitzador Álvaro Sanz, amb qui Llumia ja havia treballat anteriorment en sessions de fotos, ha estat l'encarregat de donar vida a aquest espot.

Nascut el 2010, Llumia és un grup florestà que fusiona el folk i el rock en català. Aquest 2011 ha tret la seva primera maqueta, 'Trossos d'una vida sencera', que consta de quatre temes.

Després de presentar-se a l'edició del Sona9 d'enguany, la formació on toquen els santcugatencs Frank Montasell, Raúl Pérez i Dani Ramos, ha estat escollida com a imatge del nou espot del club TR3SC de cultura.

L'anunci, realitzat per Álvaro Sanz, té lloc a la sala B de Luz de Gas, i presenta la formació en un concert intimista, on diferents assistents porten la samarreta de l'esmentat club. La cançó 'La platja' ha estat l'escollida per a la realització de l'espot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.