La Canals Galeria d'Art participarà al 'Talking galleries'


  • Comparteix:

Foto de família dels participants

Foto de família dels participants

La Canals Galeria d'Art participarà al 'Talking galleries' de Barcelona la setmana vinent. La iniciativa vol ser una trobada internacional de galeristes que serveixi per debatre i reflexionar sobre el present i futur del sector. En total hi participaran 25 galeries, procedents d'11 països diferents. Les jornades que s'allargaran durant tres dies les promociona el centre de creació La Fàbrica amb el suport del Ministerio de Cultura, l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona.

L'Auditori del MACBA de Barcelona acollirà a partir de dilluns vinent i fins dimecres la primera trobada internacional de galeristes, sota el nom de 'Talking galleries'. Soledad Lorenzo de Madrid, Helga de Alvear de Cáceres, Claes Nodenhake de Berlín i Janelle Reiring de Nova York, són els noms d'alguns dels ponents de les jornades.

Durant aquests dies es tractaran temes com 'El rol del galerista en el mercat de l'art', 'El galerisme i la crisi econòmica' i 'El futur de les fires d'art', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.