L'espai Lluís Ribas s'uneix al reconeixement de l'obra de Grau-Garriga amb una exposició


  • Comparteix:

Un dels tapissos que es pot veure a l'exposició

Un dels tapissos que es pot veure a l'exposició

L'espai Lluís Ribas ofereix, des d'aquest dijous, una mostra en reconeixement a l'artista recentment desaparegut Josep Grau-Garriga. L'exposició compta amb obres de gran format, tècniques mixtes i tapissos, que resumeixen l'essència de l'art del santcugatenc més internacional. L'exposició s'uneix, d'aquesta manera, a l'homenatge que la Casa Aymat i la Canals Galeria d'Art fan a Grau-Garriga, i es podrà veure fins el segon diumenge d'octubre.

L'exposició no estava prevista dins de la temporada de la galeria, però els esdeveniments han fet que el seu director, Lluís Ribas, hagi decidit participar en el reconeixement d'aquest artista, per així ajudar a fer créixer la seva obra. Ribas descriu així l'essència del llegat de Grau-Garriga.

Lluís Ribas

Grau-Garriga va revolucionar el tapís i el va posar de moda. Aquesta és la seva gran aportació al món artístic.


Ribas ha assegurat que Grau-Garriga ha estat un dels 'artistes maleïts' del nostre país pel poc reconeixement que s'ha donat a la seva obra i ha lamentat que Catalunya sigui un país poc generós amb els seus artistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.