El Teatre-Auditori apropa la seva programació a persones en risc d'exclusió social


  • Comparteix:

El programa està destinat a persones en risc d'exclusió social / Foto: Vilafranca.org

El programa està destinat a persones en risc d'exclusió social / Foto: Vilafranca.org

Les persones en risc d'exclusió social podran gaudir d'espectacles de música, teatre i dansa al preu de tres euros. Això es deu al fet que el Teatre-Auditori s'ha afegit al programa Apropa Cultura. Actualment, hi ha 14 equipaments culturals i 726 centres socials de Catalunya adherits a aquesta iniciativa que compta amb el suport de l'Ajuntament, la diputació de Barcelona i l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

Apropa Cultura va néixer a l'Auditori de Barcelona i aviat se li van sumar altres entitats culturals, arribant a tot Catalunya. A dia d'avui fins a 28.000 persones en risc d'exclusió social han gaudit d'aquesta iniciativa.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que 'ja era hora' que Sant Cugat formés part del programa i ha remarcat la importància d'aquest tipus d'activitats en el context econòmic actual.

Mercè Conesa

El programa és més necessari que mai, perquè en un context econòmic complicat, es poden donar més situacions d'exclusió envers la cultura.




El diputat d'Igualtat, Ciutadania i Benestar Social de la diputació de Barcelona, Josep Oliva, ha explicat quin és l'objectiu del programa.

Josep Oliva

Estem apostant des de la correponsabilitat per una cultura no excloent, per una societat inclusiva i només ho podem fer amb les entitats del territori.




Les diferents autoritats han posat èmfasi en la importància que els participants de l'Apropa Cultura no assistiran a espectacles adaptats, sinó a la programació habitual dels equipaments culturals. A l'acte de presentació, hi han assistit algunes de les entitats socials participants en el programa que s'han mostrat molt satisfetes amb l'experiència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.