Vilarasau i Jaumà s'uneixen per crear l'obra commemorativa 'Maragall a casa'


  • Comparteix:

'Maragall a casa' és un text de Josep Maria Jaumà

'Maragall a casa' és un text de Josep Maria Jaumà

La Casa-Arxiu Joan Maragall de Barcelona acollirà a partir del primer dilluns del mes vinent el muntatge 'Maragall a casa', amb direcció i text dels santcugatencs Dolors Vilarasau i Josep Maria Jaumà. A través d'articles, poemes i correspondència de Maragall es reflecteix la seva part més íntima en una obra que es podrà veure tots els dilluns i dimarts al mateix menjador de l'antiga casa del poeta, al barri de Sant Gervasi.

Coincidint amb el centenari de la mort del poeta català, Josep Maria Jaumà i Dolors Vilarasau estrenen l'espectacle 'Maragall a casa'. El muntatge trasllada als espectadors l'imaginari del poeta, recuperat a partir de notes i correspondència personal de l'autor, al menjador de la seva torre del barri de Sant Gervasi de Barcelona.

La directora de l'obra, Dolors Vilarasau, ha explicat què s'amaga rere aquest projecte.

Dolors Vilarasau

Aquesta representació tan singular és una immersió en una època, a tot el món personal de Joan Maragall i la seva ànima.


L'espectacle, interpretat per l'actor Jep Barceló, és una representació en petit format que es desenvolupa a la Casa-Arxiu de Joan Maragall, propietat de la Biblioteca de Catalunya.

'Maragall a casa' es podrà veure tots els dilluns, a les nou de la nit, i tots els dimarts, a dos quarts de vuit del vespre, a partir del proper tres d'octubre. La darrera actuació tindrà lloc el tercer dimarts de desembre, dia en què es commemora el centenari de la mort del poeta. En aquesta darrera actuació es convocarà tota la família Maragall. Així ho explica Dolors Vilarasau.

Dolors Vilarasau

El 20 de desembre fa 100 anys de la mort del poeta, i es tancaria aquest any Maragall convocant tota la família Maragall a l'espectacle.





Les entrades, que es poden adquirir a la mateixa Casa-Arxiu Joan Maragall, tenen un preu de deu euros. L'aforament és limitat a 50 places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.