L'Aplec de la Sardana acomiada avui tres dies de 'Patrimoni Viu'


  • Comparteix:

Sardanes a la ciutat

Sardanes a la ciutat

Les sardanes posen aquest diumenge el punt final a les jornades 'Patrimoni Viu'. El 36è Aplec de la Sardana es farà a l'Hort de l'Abat-Jardins del Paga-li Joan, de deu del matí a deu de la nit, i inclou un curs d'iniciació a aquest ball. La quarta edició de 'Patrimoni Viu' arriba a la seva fi després d'un cap de setmana amb 22 activitats com tallers, música i dansa.

Mira el reportatge del Mercat Pere San a Cugat tv

A banda de les sardanes, per aquest diumenge també hi ha preparats uns tallers infantils relacionats amb el comerç que es faran d'onze a dues del migdia a la plaça de l'Om. Els infants aprendran a fer platets de ceràmica, encunyar monedes i s'organitzaran jocs tradicionals per a grans i petits. A les dotze del migdia, el Museu oferirà una visita guiada a l'exposició 'Dues fires i un mercat' a càrrec de l'historiador Domènec Miquel.

Un cop acabada la fira, el Museu oferirà, a partir del cap de setmana vinent, una exposició que recollirà la història del mercat de Pere San i del comerç local a través de fotografies, textos i objectes d'època de l'equipament municipal. També es podrà visitar una mostra de cartells que els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny han elaborat amb les jornades 'Patrimoni Viu' com a tema central. Les exposicions es podran visitar durant tot l'octubre.

Les activitats són gratuïtes, adreçades a tots els públics i per inscriure-s'hi es pot trucar al 93.589.63.66 o enviar un correu a educaciomuseu@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.