Més de 700 inscrits pel nou curs de l'Ateneu


  • Comparteix:

L'Ateneu té prop de 140 tallers a la seva oferta

L'Ateneu té prop de 140 tallers a la seva oferta

L'Ateneu Santcugatenc ja compta amb més de 700 inscripcions pel nou curs. El cap de relacions institucionals del centre, Toni Ramon, assegura un ritme òptim d'inscripcions i afegeix que l'oferta d'activitats és fonamental per la ciutat i tot un referent pels santcugatencs.

Els tallers amb més demanda d'aquest any, amb una oferta total de 139 grups, són els de benestar, idiomes i dansa. L'entitat ha valorat la bona acollida de cursos nous com el de ioga per a mares i nadons i les activitats dirigides als joves com la capoeira i el jazz.

El cap de relacions institucionals del centre, Toni Ramon, es mostra optimista amb el ritme de les inscripcions que ja supera les 700.

Toni Ramon

Matenim un ritme d'inscripcions òptim. A dia d'avui són 780 els inscrits en els tallers de l'Ateneu.



La proximitat amb l'usuari així com avaluar les mancances lúdiques de la ciutat són alguns dels punts que es valoren al centre santcugatenc a l'hora d'ampliar l'oferta d'activitats. Un ventall que any rere any s'amplia i que segons Toni Ramon és fonamental per a la ciutat i un referent pels santcugatencs.

Toni Ramon

L'oferta de cursos i tallers de l'Ateneu és fonamental en aquests moments. És un referents pels santcugatencs.



Pensant en el seu públic, l'Ateneu ha celebrat enguany el dia de portes obertes a les seves instal·lacions per mostrar les noves activitats abans de formular la inscripció.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.