Els tallers de Patrimoni Viu d'aquest matí es traslladen al Claustre per la pluja


  • Comparteix:

Les activitats de Patrimoni Viu es desenvoluparan durant tot el cap de setmana.

Les activitats de Patrimoni Viu es desenvoluparan durant tot el cap de setmana.

Els tallers de la Fira de les Portadores previstos per aquest matí de dissabte s'han traslladat al Claustre del Monestir per la pluja. La ubicació inicial d'aquestes activitats del cicle 'Patrimoni Viu 2011' era la plaça de l'Om, però davant la inseguretat meteorològica s'ha decidit desenvolupar les activitats sota cobert. Si la pluja continua, les activitats previstes per aquesta tarda es traslladaran al Claustre del Monestir.

Les activitats es reemprendran a les cinc de la tarda entre la plaça de Pere San i el carrer Major amb una xocolatada i l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat. Les propostes continuen a les sis amb 'Pintem el Mercat' on es lliuraran els premis del concurs d'art per a escoles de la ciutat. Seguidament, el grup de dansa Mediterrània ensenyarà a ballar la masovera als assistents. A les set una visita guiada descobrirà les interioritats del mercat de Pere San. A dos quarts de vuit, el grup Mediterrània tornarà a prendre el protagonisme amb una dansa dedicada a les fires. La música ocuparà tota l'atenció fins al final de la jornada, primer amb l'actuació de la Coral la Lira a partir de les vuit del vespre que continuarà amb un aplec amenitzat pel grup Trilla.

Com que aquestes activitats estan previstes a l'aire lliure, si continua l'episodi de pluja, el programa de la tarda es traslladarà al Claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.