L'artista Lluís Ribas posa en marxa la 3a edició del projecte Art Solidari


  • Comparteix:

L'artista santcugatenc Lluis Ribas

L'artista santcugatenc Lluis Ribas

L'artista santcugatenc Lluís Ribas engega la 3a edició d'Art Solidari. Es tracta de tallers artístics que serviran per recaptar fons destinats a entitats que treballen en la distribució d'aliments i productes de primera necessitat. Les classes s'iniciaran el segon dijous d'octubre a un local cedit per Autocugat a l'avinguda de Cerdanyola.

Amb l'objectiu d'implicar els artistes amb la societat, Lluís Ribas oferirà classes de pintura obertes a tothom i solidàries, ja que el cost de la matrícula, uns 100 euros al mes, es destinarà a entitats benèfiques.

Per l'artista santcugatenc, la solidaritat és el principal motor de la iniciativa.

Lluís Ribas

L'objectiu del projecte és implicar els artistes i la societat amb la solidaritat. Si tots fóssim més solidaris el món aniria millor.


A més, Ribas ha avançat un nou projecte solidari per aquesta temporada. L'artista està elaborant el llibre 'Els colors del Monestir', que compta amb 20 pintures de l'artista acompanyades de textos d'autors santcugatencs.

Lluís Ribas

Al llibre 'Els colors del Monestir' hi haurà 20 pintures meves i cadascuna comptarà amb un escrit d'autors santcugatencs de renom.



La comercialització del llibre, que es distribuirà a les llibreries locals i servirà per recaptar fons per a finalitats benèfiques, està prevista per aquest desembre. Tot i així, Ribas ha explicat que el projecte encara està obert a noves col·laboracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.