Arànega i Angelat, estrenen obra a Barcelona


Temes relacionats

Quatre actors santcugatencs, al Temporada Alta de Girona ( 8/set/11)


  • Comparteix:

A la dreta Mercè Arànega en una imatge d'Una vella, coneguda olor'

A la dreta Mercè Arànega en una imatge d'Una vella, coneguda olor'

Les actrius santcugatenques Mercè Arànega i Marta Angelat estrenen aquesta setmana obra teatral a Barcelona. Angelat ho fa aquest dimecres amb 'Nadir' a l'Espai Brossa, que arribarà a Sant Cugat el tercer divendres d'octubre. De la seva banda, Arànega representa aquest dijous al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) 'Una vella, coneguda olor', recuperació del primer text de Josep Maria Benet i Jornet.

La valldoreixenca Marta Angelat és l'encarregada d'assumir la veu narrativa de 'Nadir', l'espectacle poètic de Quim Español, que porta a l'espectador a passejar per la part fosca de la nit de Barcelona. Aquesta obra visitarà Sant Cugat el tercer divendres d'octubre, en una representació al Casal de Cultura de Mira-sol dins la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

'Una vella, coneguda olor' és una obra que el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet va escriure el 1962 amb 22 anys i amb la qual va guanyar el Premi Sagarra un any després. La peça transporta l'espectador a la Barcelona proletària, una ciutat de canvis i d'inquietuds. Aquesta versió està dirigida pel terrassenc Sergi Bebel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.