'Potiche' porta la guerra de sexes al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

La transformació d'una Catherine Deneuve submisa a una dona forta i responsable és el principal argument de 'Potiche'. Aquesta comèdia de François Ozon és la proposta d'aquest dijous del Cicle de Cinema d'Autor i explica la història de la Suzanne, propietària d'una fàbrica de paraigües que dirigeix el seu marit i que per un seguit de circumstàncies acabarà liderant ella mateixa. Davant la sorpresa de tots, anirà millorant la gestió del negoci demostrant a tothom que no és només una cara maca al costat del seu marit. La pel·lícula es projecta als cinemes Cinesa en dues sessions: a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

La pel·lícula té lloc l'any 1977, encara en un marc social masclista que considerava que el lloc de la dona no era el despatx de direcció d'una empresa. En aquest context, Deneuve aconseguirà capgirar la situació i fer-se respectar. Per acabar-ho de complicar, apareixerà un antic líder sindical i antic amor de Deneuve a qui dóna vida Gérard Depardieu.

La pel·lícula es projecta als cinemes Cinesa en dues sessions: a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.