L'Escola de Música de Valldoreix s'obre al públic amb les eines 2.0


  • Comparteix:

Aspecte del perfil de l'Escola a Twitter

Aspecte del perfil de l'Escola a Twitter

L'Escola de Música de Valldoreix ha creat nous canals de comunicació entre el centre, el seu alumnat i la resta de persones per obrir-se al públic. L'escola ha incorporat el correu electrònic, la web, les rodes de premsa i dues de les xarxes socials virtuals més populars, Facebook i Twitter, per apropar la seva activitat al món exterior.

A través del correu electrònic l'Escola de Música enviarà, periòdicament, notícies sobre tallers, xerrades i sessions de música. La plana web Escolademusicavalldoreix.cat està actualitzada i inclou tota la informació útil de l'escola, inclòs el pla d'estudis, dades generals del centre i informació d'actualitat. El seu correu electrònic és comunicacioemv@valldoreix.cat.

A més, l'Escola de Música de Valldoreix convida a tot aquell que vulgui seguir la realitat del centre al minut que es faci seguidor del seu perfil al Twitter i a Facebook. A través d'aquestes xarxes socials tothom podrà estar assabentat de les notícies relacionades amb la seva comunitat acadèmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.