Fila Zero confronta Hansel i Gretel amb els perills de la xarxa


  • Comparteix:

L'obra es representa al Teatre la Unió

L'obra es representa al Teatre la Unió

La companyia Fila Zero porta al Teatre la Unió aquest divendres a les deu de la nit l'obra 'Encara existeixen les bruixes: Hansel & Gretel 2.0', una barreja de teatre i audiovisual que transporta la ficció dels contes a l'època actual per alertar dels perills de la xarxa i de les tecnologies. La peça també es podrà veure aquest diumenge a les dotze del migdia, així com el divendres i el diumenge de la setmana vinent a la mateixa hora, les deu de la nit i les dotze del migdia, respectivament. El preu de les entrades és d'entre sis i 10 euros.

'Encara existeixen les bruixes: Hansel & Gretel 2.0' és un muntatge original de Fila Zero que fa servir la música de l'òpera 'Hansel i Gretel', del compositor alemany Engelberg Humperdinck, per transportar el món dels contes a l'actualitat, en què el bosc és Internet i les bruixes que hi habiten són perills ben reals. El seu creador i director, Jordi Tena, ho ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat.

Jordi Tena

Reutilitzem el conte clàssic per explicar als nens les coses que poden passar a la xarxa.


Segons Tena, és necessari alertar els nens dels perills d'Internet i de les tecnologies per tal que puguin fer-les servir de manera segura. Es tracta d'una proposta per als pares i els nens que fa servir projeccions i elements musicals per transportar la història de Hansel i Gretel a l'època actual.

L'obra es representa aquest divendres a les deu de la nit al Teatre la Unió i les entrades tenen un preu de vuit euros per als socis i 10 euros per al públic general. Diumenge a les dotze del migdia hi haurà una altra sessió més adreçada als infants, amb un preu de sis euros per als nens i vuit euros per als adults. La peça també es representarà divendres i diumenge de la setmana vinent a les mateixes hores i amb els mateixos preus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.