'Los tres mosqueteros', principal estrena a les cartelleres santcugatenques


  • Comparteix:

Mila Jovovich és la protagonista femenina de la nova versió de 'Los tres mosqueteros'

Mila Jovovich és la protagonista femenina de la nova versió de 'Los tres mosqueteros'

'Los tres mosqueteros', 'Johny English returns' i 'Larry Crowne' són les estrenes de la setmana als cinemes de Sant Cugat. Tots el films es podran veure tant a les sales Yelmo com a les pantalles de Cinesa. La primera, un retorn al clàssic de la literatura carregada d'efectes especials, es podrà veure tant en 3D com en 2D i en català als Cinesa. 'Johny English returns' i 'Larry Crowne' sí que són aptes per a tots els públics i suposen el retorn a la gran pantalla de Rowan Atkinson i Tom Hanks, respectivament.

'Los tres mosqueteros' és l'enèsima adaptació de l'obra d'Alexandre Dumas al cinema. Es tracta d'una versió actualitzada, carregada d'acció i efectes especials, que compta amb un joveníssim Logan Lerman com a D'Artagnan i amb un transformat Orlando Bloom encarnant el paper del malèvol Duc de Buckingham.

'Johny English returns' és la segona part de 'Johny English', estrenada l'any 2003. En aquesta nova entrega, l'espia més estrany del servei secret anglès haurà de lluitar contra un grup d'assassins internacionals que intenten acabar amb el primer ministre xinès, sumint el món en un caos total.

Tom Hanks i Julia Roberts viuen una història d'amor a 'Larry Crowne', un film dirigit pel mateix Tom Hanks. La pel·lícula explica la història de Larry, un home madur que després de ser despatxat de la que semblava la feina de la seva vida, decideix tornar a la universitat per començar de nou. Allà coneixerà tot tipus de gent, entre els quals destaca la seva professora, Julia Roberts, amb qui s'adonarà que quan es creu que tot ja s'ha acabat és possible trobar la teva veritable raó de ser.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.