Els valldoreixencs Los Excéntricos, des d'avui a l'Espai Brossa de Barcelona


Temes relacionats

Sant Cugat deixa empremta als Premis Nacionals de Cultura ( 3/abr/11)


  • Comparteix:

Los Excéntricos

Los Excéntricos

Els valldoreixencs Los Excéntricos han presentat aquest dijous 'Rococó Bananas' a l'Espai Brossa de Barcelona, que s'allargarà fins el tercer diumenge d'octubre. L'espectacle barreja surrealisme i humor en un muntatge per a grans i petits. 'Rococó Bananas' és una història sobre tres pallassos que incorpora música, fantasia i diversió en una peça amb números còmics, infantils i elements d'humor per a adults.

Els pallassos Marceline, Zaza i Sylvestre combinen la música i l'expressió gestual per arrencar rialles als espectadors i transportar-los a un món de prodigis ple de sorpreses.

Aquest grup teatral de 'clown', recentment guardonat amb el Premi Nacional de Cultural en la categoria de Circ, estarà a l'Espai Brossa de Barcelona fins el tercer diumenge d'octubre, actuant els dijous i els divendres, a dos quarts d'onze de la nit; els dissabtes en doble funció, a les sis de la tarda i a dos quarts d'onze de la nit; i els diumenges també a les sis de la tarda.

El preu de l'entrada és de 18 euros per als adults i de sis per als menors de 12 anys. Dijous és el dia de l'espectador a l'espai barceloní i l'entrada té un preu de 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.