Els Cantajuego encisen un Teatre-Auditori ple de gom a gom


  • Comparteix:

L'espectacle 'Del 1 al 7' de Cantajuego ha triomfat aquest diumenge a Sant Cugat, on s'han representat dues funcions al Teatre-Auditori que han penjat el cartell de complet. Els nens i nenes no han parat de riure i cantar durant els 90 minuts que ha durat l'actuació, plena de música, ball i jocs. A més d'oferir diversió, el conjunt destaca el sentit pedagògic del seu espectacle.

Els més menuts han cantat, ballat i gaudit amb les aventures d'un grup d'amics que passen un cap de setmana a la granja de l'ase Pepe. A través d'aquesta història i del joc, la funció ofereix alguna cosa més, i és que 'Del 1 al 7' és un espectacle ple de diversió, però com tots els de Cantajuego, ple també d'aprenentatge. Ho explica el membre del grup Pedro Ordóñez.

Pedro Ordóñez

Ofereix apropar-se al nen des del joc i a través d'això inculcar-li coses com el moviment i l'oïda amb la relació. Creiem que està agradant.


Des de la seva creació, Cantajuego ha venut 800.000 còpies dels seus treballs discogràfics i més de 600.000 persones han vist els seus espectacles a tot l'Estat espanyol. Els nens i nenes de Sant Cugat han explicat què els ha agradat de la funció.

Espectadors

És molt divertit perquè hem jugat i ballat molt. / M'ha agradat quan ballaven la del gripau Pepe. / Molt divertit, jo m'he pujat a la cadira per veure-ho.







A causa de la gran rebuda que ha tingut 'Del 1 al 7', està previst que Cantajuego torni a la ciutat el febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.