La Porta dels Somnis treu un nou videoclip


  • Comparteix:

Components de la banda

Components de la banda

El grup de música santcugatenc La porta dels Somnis ha publicat un videoclip del tema 'No és un dia més', present en el seu darrer àlbum 'Aire Lliure'. La banda pretén així promocionar el llançament d'una nova edició d'aquest últim treball, que sortirà a la venda a finals d'octubre.

El nou vídeo ha estat enregistrat a Sant Miquel del Fai i algunes zones de l'àrea metropolitana, entre d'altres. El guitarrista del grup Jaume Saltor ha explicat a Cugat.cat que el principal missatge que vol transmetre la cançó és d'optimisme.

Jaume Saltor

Volem transmetre l'optimisme que la societat necessita. També ens volem contagiar d'aquestes ganes de superació.


Al igual que en algun altre dels seus treballs audiovisuals, La Porta dels Somnis ha inclòs el mar com un dels escenaris principals d'aquest vídeo. Saltor ha comentat que els agrada perquè aporta un color diferent a les imatges.

A finals d'octubre sortirà una edició especial del darrer àlbum del grup, 'Aire Lliure', ara que fa un any que es va posar a la venda. La nova versió inclourà un concert que la banda va oferir al Teatre-Auditori fa cinc anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.