Els Don Johnsons i Una hora más donen el toc d'inici al 'Mou-te Tardor'


Temes relacionats

El rock, el soul i el hip-hop protagonitzaran el 'Mou-te' tardor (10/set/11)


  • Comparteix:

Don Johnsons actuarà al Casal de Mira-sol

Don Johnsons actuarà al Casal de Mira-sol

El rock'n'roll de Don Johnsons serà el protagonista del primer concert del 'Mou-te Tardor', que té lloc aquest divendres a les onze de la nit al Casal de Mira-sol. La banda presentarà el seu primer treball de llarga durada, 'Pregúntale a tu novia', i tindrà de teloners Una hora más, un conjunt de pop-rock local que també oferirà els seus propis temes.

El cantant del grup, Job Vives, ha explicat a Cugat.cat que la posada en escena és una part molt important del seu espectacle.

Job Vives

Tenim un concepte de l'espectacle i del xou més propi dels 70 i dels 80.


L'edició de tardor del 5è concurs 'Mou-te' serà l'ocasió perquè els Don Johnsons presentin el seu nou treball, 'Pregúntale a tu novia', però també oferirà al públic l'ocasió d'escoltar temes nous que encara no han estat representats en directe. Els seus teloners seran Una hora mas, un grup de pop-rock que també presentarà cançons pròpies. El seu baixista, el santcugatenc Pablo Menéndez, ha assegurat que han preparat un concert especial per a l'ocasió.

Pablo Menéndez

Portem uns dies assajant temes més enèrgics.



La segona cita del 'Mou-te' serà el darrer divendres d'aquest mes i anirà a càrrec de Reality Soul, una banda de tribut al soul power dels anys 60. Els precediran els joves Sense sal amb el seu pop-rock caracteritzat per instruments com l'ukelele, la trompeta o l'acordió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.