14 aspirants opten al cor de 'Pedra i Sang' a la primera convocatòria de càsting


  • Comparteix:

Una de les aspirants per formar part del cor de 'Pedra i Sang'

Una de les aspirants per formar part del cor de 'Pedra i Sang'

Un total de 14 persones s'han presentat aquest dissabte a la primera jornada de càsting per renovar el cor de 'Pedra i Sang'. La directora de l'obra, Dolors Vilarasau, ha aplaudit l'assistència i ha assenyalat que la segona convocatòria acostuma tenir més ressò. Així ha animat els santcugatencs a participar i els ha recordat que no cal una gran formació de cant per entrar al cor. El tercer dilluns d'octubre entre les deu i les dotze de la nit tindrà lloc la segona convocatòria de càsting a la Casa de Cultura.

L'obra arribarà, com ja fa 11 anys, a la Sala Capitular del Monestir per Nadal, tot i que els dos personatges protagonistes de l'obra no estaran interpretats pels emblemàtics Jaume Pla i Joan Berlanga. Aquesta és la gran novetat d'enguany per 'Pedra i Sang', tot i que també s'introduiran petits canvis en el text i en el vestuari.

Així ho ha assegurat la directora de l'obra, Dolors Vilarasau, en el càsting convocat aquest dissabte a l'Escola Municipal Victòria dels Àngels. Vilarasau ha fet un balanç positiu dels aspirants a formar part del cor, tot i que espera que la següent convocatòria tingui més participació.

Dolors Vilarasau

No és una baixa participació respecte a altres anys. Generalment, sempre hi ha més participants a la segona convocatòria.



'Pedra i Sang' és una tragicomèdia musical que adapta un fet històric real esdevingut la Nit de Nadal del 1350 al Monestir. Narra com uns nobles de l'entorn capitanejats per Berenguer de Saltells van interrompre la missa del Gall i van assassinar l'abat Biure clavant-li un punyal mentre celebrava l'ofici religiós. La tradició santcugatenca de l'obra és una de les raons que convida el públic any rere any a formar part de 'Pedra i Sang'. Així ho han explicat a Cugat.cat alguns dels aspirants d'enguany.

Participants

L'any passat vaig participar i va ser una experiència enriquidora. / M'agrada cantar. La meva família ja ha participat i em va agradar molt.






El tercer dilluns d'octubre entre les deu i les dotze de la nit tindrà lloc la segona convocatòria de càsting a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.