La música irromp amb força a l'agenda de la Canals Galeria d'Art


  • Comparteix:

Moment del concert a la galeria santcugatenca

Moment del concert a la galeria santcugatenca

La guitarra d'Ízan Rubio ha convertit aquest dissabte la Canals Galeria d'Art en una sala de concerts. Es tracta de la primera presa de contacte de l'espai amb la música en directe en un cicle de concerts coordinat per la pedagoga musical Montserrat Calduch. Una quarantena de persones han seguit els acords de Rubio envoltats de l'art de Josep Grau-Garriga.

Una altra forma d'art ha entrat a formar part de l'espai santcugatenc. Un cicle de música en directe s'ha incorporat a l'agenda de la galeria amb l'objectiu d'obrir-la a noves modalitats artístiques.

El guitarrista clàssic Izan Rubio ha estat l'encarregat de conduir aquesta iniciativa. Rubio ha valorat l'experiència en declaracions a Cugat.cat.

Ízan Rubio

Ja havia ofert un concert al Museu del Modernisme Català. Em sembla un espai molt bo per fer concerts, normalment els museus tenen molt bona acústica.


Johann Sebastian Bach, Francisco Tàrrega i Miquel Llobet han estat alguns dels autors versionats a la guitarra d'Izan Rubio. El guitarrista és actualment estudiant de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i prepara una gira de concerts amb Joventuts Musicals de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.