El Casal de Joves Torreblanca acull dos concerts acustics i dues 'Jam Session'


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Jazzenviu i Casal de Joves TorreBlanca organitzen un cicle de jam sessions que tindran lloc a l'equipament municipal. La iniciativa està dirigida a joves santcugatencs d'entre 14 i 30 anys que tindran l'opció d'actuar a la sala de concerts del casal.

Els concerts són acústics i de petit format i van dirigits prioritàriament als alumnes que estan cursant alguna activitat al Casal de Joves TorreBlanca. El primer tindrà lloc el tercer divendres de novembre. De la seva banda, les 'Jam Sessions' estan obertes a tothom i començaran amb un concert d'una hora aproximadament.

El president de Jazzenviu, Oriol Jubany, explica quan es faran totes les activitats.

Oriol Jubany

Les 'Jam Session' seran el quatre de novembre i el dos de desembre. I els concerts el divuit de novembre i el 23 de desembre.










Les entrades per entrar a la sala de concerts seran gratuïtes. Els interessats en participar poden contactar amb info@jazzenviu.com.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.