El segell discogràfic Bestiar Netlabel celebra el seu primer aniversari amb un concert


  • Comparteix:

Cartell del concert

Cartell del concert

El segell Bestiar Netlabel, format pels santcugatencs José Luis Frías i Jordi Rodríguez, celebra aquest cap de setmana el seu primer aniversari amb dos concerts a la sala barcelonina Puerto Hurrako Sisters Bar, on tocaran tres grups de Sant Cugat i rodalies. El segell discogràfic Creative Commons Bestiar Netlabel vol donar a conèixer així la seva marca però també grups emergents.

Els concerts tindran lloc dissabte a les deu de la nit i diumenge a la una de la matinada. Hi tocaran Clavícula, grup del membre de Netlabel Jose Luís Frías, el grup local Enfermo i els cerdanyolencs The Foxholes. Tot per un preu de cinc euros. Frías explica a Cugat.cat la seva voluntat de fer més concerts.

José Luís Frías

Volem que sigui un projecte amb continuïtat i espero que les properes presentacions siguin a Sant Cugat allà d'on són les bandes










La filosofia del segell virtual és treballar amb llicències lliures, que permeten a l'usuari la descàrrega de música sempre que no sigui amb finalitat comercial, alhora que dóna protecció als drets dels grups. Les cançons es poden consultar i descarregar de manera senzilla al catàleg del web, així com la biografia dels grups i una nova secció de vídeos. També es poden descarregar els discs sencers.

La majoria de grups són de l'àrea metropolitana i en el que porten d'any Bestiar Netlabel compta amb 34 referències a la seva pàgina i espera arribar a les 40. Prima la qualitat i els santcugatencs no estan tancats ni a procedències ni a estils musicals, amb un ventall que va des de l'electrònica, el hip-hop, fins a la música experimental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.