El 'thriller' protagonitza les estrenes de cinema de la setmana


  • Comparteix:

'Contagion' és l'estrena destacada del cap de setmana / Font: imdb.com

'Contagion' és l'estrena destacada del cap de setmana / Font: imdb.com

El suspens i l'acció marquen la tònica de les estrenes de cinema d'aquesta setmana. De la mà del director Steven Soderbergh arriba als dos cinemes de la ciutat el thriller 'Contagio', protagonitzat per Matt Damon, que narra l'avanç d'un virus letal que es propaga a través de l'aire. 'Sin salida' és una altra proposta d'acció del Yelmo, en la qual el protagonista haurà de descobrir la seva veritable identitat. També hi ha espai pel terror amb 'Mientras duermes', de Jaume Balagueró, que s'estrena tant al Cinesa com al Yelmo.

'Contagio' enfronta un repartiment d'actors de renom com Matt Damon, Kate Winslet o Gwyneth Paltrow, a una pandèmia letal que s'expandeix a través de l'aire i pot significar la destrucció de la societat moderna. Es tracta d'un 'thriller' mèdic, dirigit per Steven Soderbergh, que va ser alabat per la crítica a la passada edició del Festival de Cinema de Venècia i que s'estrena als dos cinemes de la ciutat.

La segona proposta del cap de setmana l'encapçala el jove actor Taylor Lautner, conegut per la seva participació a la saga 'Crepúsculo', que és el protagonista de 'Sin salida', un film d'acció i suspens que narra la història d'un noi que cerca la seva veritable identitat després de descobrir que els seus pares no són qui diuen ser. La pel·lícula s'estrena als cinemes Yelmo i compta amb Alfred Molina, Sigoruney Weaver i Jason Isaacs al repartiment.

Tant al Yelmo com al Cinesa s'hi podrà veure també la nova proposta de Jaume Balagueró, 'Mientras duermes', un 'thriller' de terror que, seguint la marca personal del director de 'Rec', té lloc en un bloc d'apartaments. La protagonitzen Luís Tosar, Marta Etura i Alberto San Juan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.