Jaume Balagueró, convidat de Cugat.cat la nit que s'estrena 'Mientras duermes'


  • Comparteix:

Jaume Balagueró

Jaume Balagueró

El director de cinema, Jaume Balagueró, ha estrenat el seu últim film 'Mientras duermes' als cinemes de Sant Cugat, aquest divendres. Durant una entrevista al magazín 'DiaCrònics' de Cugat.cat, el cineasta s'ha mostrat il·lusionat per la bona acollida que ha tingut la pel·lícula al Festival de Cinema de Sitges i per haver rebut el premi Màquina del Temps. El llargmetratge incorpora, a més, la participació de la productora santcugatenca, Teresa Gefaell.

Balagueró ha definit la pel·lícula com un thriller que acaba desembocant en una por molt diferent a la de 'Rec'. Es tracta d'un joc pervers entre la maldat d'un edifici i la bondat d'una veïna, davant del qual l'espectador s'ha de posicionar. Ho ha dit en una entrevista al magazín 'DiaCrònics' de Cugat.cat.

Jaume Balagueró

Tendim a idealitzar el dolent i oblidem el cantó humà. Nosaltres construim un monstre, però partint de la humanitat.



El director català ha assegurat que, des de ben petit, ha estat un seguidor del Festival de Cinema de Sitges i, per això, rebre ara un premi com el Màquina del Temps li fa especial il·lusió.

El film ha comptat també la participació de la productora santcugatenca, Teresa Gefaell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.