La Sala Rusiñol inaugura 'Els colors bategant d'emoció' de Jordi Isern


  • Comparteix:

Dos visitants a la mostra, aquest divendres

Dos visitants a la mostra, aquest divendres

La Sala Rusiñol ha inaugurat aquest divendres l'exposició 'Els colors bategant d'emoció' del barceloní Jordi Isern. El paisatge i el color són els dos elements protagonistes d'aquesta mostra que està conformada per un recull de 33 escenes paisatgístiques. L'artista ha comentat que transmetre emocions a través de la pintura és el seu objectiu principal i ha agraït tornar amb una exposició individual a Sant Cugat.

Segons l'artista barceloní, la pintura sense emoció no és pintura. D'aquesta manera, Jordi Isern torna per tercerca vegada a la Sala Rusiñol amb l'objectiu de transmetre al públic el valor de la natura a través d'un recull de 33 escenes paisatgístiques.

Jordi Isern

Considero que pintar sense emocionar-se és impossible. Vull transmetre-ho amb els meus colors quan estic davant d'un paisatge.



A més, l'artista barceloní ha agraït l'oportunitat d'exposar individualment a la galeria l'any en què celebren 25 anys.

Jordi Isern

És un honor exposar individualment en el 25è aniversari de la galeria. És una de les exposicions que preparo amb més il·lusió.




Les seves obres caracteritzades pel fort predomini de la natura i la utilització de la pintura a l'oli s'han exposat a algunes de les sales d'art més prestigioses de l'Estat espanyol, com la Galería Puerta de Alcalá de Madrid i la Galería Sala Braulio de Castelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.