Esquerda llança el seu primer disc


  • Comparteix:

Els nois d'Esquerda composen tots els seus temes junts

Els nois d'Esquerda composen tots els seus temes junts

La formació santcugatenca Esquerda, telonera de l'edició passada del cicle de concerts 'Mou-te', ha presentat aquesta setmana el seu primer llarga durada, de títol homònim. El treball està format per 10 temes propis de la banda i fusiona estils tant diferents com el rock, el pop, el hard-rock i la bossanova. Aquest dissabte la banda presentarà aquest primer treball al públic santcugatenc en un concert a la sala El Siglo de Mercantic.

Jordi Bullich, Carles Mayol, Jordi Cabrerizo i Gabriel Bullich són els quatre components d'Esquerda, la banda santcugatenca de pop-rock català, que aquest mes d'octubre ha presentat el seu primer llarga durada, 'Esquerda'.

Es tracta d'un projecte de 10 temes, autoproduït i autodistribuït, que va ser enregistrat als estudis 48 volts de Terrassa. El component de la formació Jordi Bullich explica com ha estat el procés d'enregistrament del nou projecte.

Jordi Bullich

És un procés divertit i pesat a la vegada. Per a nosaltres ha estat tota una experiència, perquè mai havíem gravat en un lloc tan ben preparat.



'Esquerda' és el tret de sortida d'aquesta banda, que va actuar com a telonera en l'edició passada del cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. Una carta de presentació que parla de les diferents ferides de l'ànima, i que explora universos musicals aparentment tan distants com poden ser el rock, el pop, el funk, el hard-rock i la bossanova.

El disc ja es pot adquirir a diversos punts de la ciutat, com són La Bohèmia, La Guitza, Bar Hamburg i el Terra Dolça. També es pot escoltar gratuïtament a través de les pàgines de Facebook i MySpace de la formació.

El penúltim dissabte d'octubre, Esquerda presentarà aquest primer treball a la sala El Siglo de Mercantic, en un concert que tindrà lloc a dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.