Amaral fa embogir els seus fans al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La veu del grup, Eva Amaral, en un moment del concert al Teatre-Auditori

La veu del grup, Eva Amaral, en un moment del concert al Teatre-Auditori

La banda Amaral ha fet embogir els seguidors més fidels del grup en el seu concert al Teatre-Auditori. El duet aragonès ha presentat el seu darrer treball 'Hacia lo salvaje' amb un estil més electrificat i un major predomini de les guitarres. La veu del grup, Eva Amaral, ha convençut el públic en un concert de quasi dues hores de durada.

Mira l'espectacle a Cugat tv

El conjunt Amaral ha superat totes les expectatives del públic santcugatenc en el seu concert al Teatre-Auditori. A més de presentar els 12 temes del darrer disc, la banda ha fet vibrar el públic del Teatre-Auditori amb un repàs de cançons de la seva trajectòria com 'Sin ti no soy nada', 'Estrella de mar' i 'Como hablar'.

El públic, que en aquesta ocasió ha vingut en gran part de fora de Sant Cugat, ha estat des del primer moment entregat enèrgicament amb el concert. Fins i tot, la veu de la banda, Eva Amaral, ha creuat les butaques del Teatre-Auditori per apropar-se i mostrar el seu afecte cap als seus fans. Així de satisfets sortien els espectadors del Teatre-Auditori en acabar el concert.

Públic

Espectacular, ha estat magnífic. / Impressionant, increïble./ M'he emocionat i no he pogut evitar les llàgrimes.



Precisament, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que amb concerts com aquest l'equipament municipal assoleix l'objectiu de portar espectadors de fora de Sant Cugat.


Mercè Conesa

Al concert d'Amaral hem fet ple i ha vingut públic d'arreu, també de fora de Sant Cugat. Això demostra que la nostra programació és del tot encertada.





Amaral ha arribat a Sant Cugat després d'actuar a Andorra i Granollers. Les entrades per aquest concert estaven exhaurides des del setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.