El Grup Teatre Espiral obre el teló de la 18a Mostra de Teatre a Valldoreix amb 'Cinco horas con Mario'


  • Comparteix:

Una obra del Grup Teatre Espiral, imatge d'arxiu

Una obra del Grup Teatre Espiral, imatge d'arxiu

El Grup de Teatre Espiral ha pujat aquest diumenge sobre l'escenari del Casal de Cultura de Valldoreix 'Cinco horas con Mario' de Miguel Delibes, una reflexió sobre la postguerra espanyola. Una obra que ha servit per arrencar la 18a Mostra de Teatre de Valldoreix, una iniciativa impulsada pel Grup de Teatre Espiral amb l'objectiu d'apropar l'art escènic a Valldoreix i promoure obres i autors amb missatge.

'Cinco horas con Mario' és un retrat del franquisme i la postguerra fet a través del monòleg de Carmen Sotillo, una dona que acaba de perdre el seu marit. Com totes les del Grup Teatre Espiral, és una obra que obliga l'espectador a reflexionar. La directora del grup,Trini Escrihuela, ha explicat que aquest és el tipus de teatre que vol promoure la mostra.

Trini Escrihuela

Volem fer arribar autors i temàtiques que diguin alguna cosa, que critiquin. Intentem estar en la línia de donar teatre amb missatge i contingut.


Així ha arrencat la 18a Mostra de Teatre de Valldoreix, que l'organització considera completament consolidada. La mostra portarà quatre obres més al Casal de Cultura de Valldoreix cada diumenge: 'L'hostelera', 'El club de la corbata', 'Dona i cadira' i 'Fes de Federico per a mi'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.