Reality Soul aporta els clàssics del soul en el segon concert del 'Mou-te Tardor'


Temes relacionats

Don Johnsons arrenca el 'Mou-te' a ritme de rock i amb bones vibracions ( 8/oct/11)


  • Comparteix:

Els Reality Soul versionen clàssics del gènere soul

Els Reality Soul versionen clàssics del gènere soul

El soul power dels Reality Soul serà el protagonista del segon concert del 'Mou-te Tardor', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, que tindrà lloc al Casal de Mira-sol aquest divendres a les onze de la nit. La banda, formada per vuit músics, oferirà als assistents diferents versions dels clàssics dels anys 50 i 60 d'aquest gènere. El grup Sense sal, amb un pop-rock basat en instruments com l'ukelele i la trompeta, els acompanyarà com a teloner.

Nascut a finals dels anys 80, Reality Soul va conrear el gènere pop i els seus membres es van separar al cap d'un temps. Fa quatre anys es van tornar a juntar i van decidir reinventar-se centrant-se en el gènere soul. Actualment la banda interpreta temes d'artistes com Aretha Franklin, James Brown o Othis Redding.

El cantant i trombó de Reality Soul, Octavi López, destaca els diferents orígens musicals dels membres del grup en declaracions a Cugat.cat.

Octavi López

En el so es reflecteix d'on ve cada secció del grup: la de vent, els cors... Tot això fa que la música sigui una mica particular.


D'altra banda un dels cantants i ukelele, Martí Cabanes, i el trompeta, Pep Tormos, del grup Sense sal expliquen què tenen preparat per al seu concert. Són declaracions al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat.

Martí Cabanes i Pep Tormos

Farem un concert com l'habitual amb un parell de cançons que hem fet en un dia. Tenim ganes de tocar a Sant Cugat.



Reality Soul és un grup format per dues coristes, guitarra, bateria, baix i una secció de diversos instruments de vent. Els seus membres no descarten professionalitzar-se i treure un disc més endavant amb temes propis, però insisteixen que el més important en una banda de música és passar-s'ho bé.

Reality Soul promet per aquest divendres un espectacle amb música potent i molt ballable. El proper concert del 'Mou-te Tardor' serà divendres de la setmana vinent i comptarà amb el hip-hop del grup FF. El duet Mixumeig iniciarà la cita musical com a teloner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.