Les estrenes de cinema porten la postguerra espanyola de 'La voz dormida'


  • Comparteix:

Cartell de 'La voz dormida' / Foto: Lavozdormida.es

Cartell de 'La voz dormida' / Foto: Lavozdormida.es

La principal estrena de la setmana és la pel·lícula espanyola 'La voz dormida', que serà projectada als dos cinemes de la ciutat. El film fa un retrat de l'Espanya de postguerra en la qual una noia haurà de viatjar a Madrid per evitar que la seva germana sigui condemnada a mort. La comèdia arriba als cinemes Yelmo amb la francesa 'Potiche, mujeres al poder'. Als Cinesa, s'hi podrà veure 'Margin Call', un thriller bancari protagonitzat per Demi Moore i Kevin Spacey, i 'La cosa', un remake del film amb el mateix nom rodat fa vint anys.

La pel·lícula 'La voz dormida', protagonitzada per María León i Marc Clotet, explica la història de Pepita, una noia cordovesa que ha d'anar a Madrid per salvar de la pena de mort la seva germana embarassada que viurà un amor prohibit amb un soldat que lluita a la serra.

'Potiche, mujeres al poder' és una pel·lícula protagonitzada pels francesos Catherine Deneuve i Gerard Depardieu i relata la història d'una mare de família que ha d'agafar les regnes del negoci familiar després que el seu marit sigui segrestat. Tot i això, el seu exnòvio no li posarà les coses fàcils ni dins, ni fora de l'empresa.

En el film de ciència ficció 'La cosa', una investigadora desperta un extraterrestre que semblava mort a l'Antàrtida. El seu equip de científics haurà de lluitar contra aquesta amenaça que és capaç de agafar qualsevol forma.

'Margin Call' és una de les poques pel·lícules que s'ha atrevit a fer una història sobre la crisi financera vista des del món dels bancs. La història explica com un jove analista interpretat per Zachary Quinto preveu la caiguda financera d'una gran empresa i això comporta que es prenguin moltes decisions que afectaran els protagonistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.