Una jam session, plat fort del Campus Rock d'avui


Temes relacionats

El Campus Rock aterra avui amb masterclass d'Anna Roig (21/oct/11)


  • Comparteix:

Imatge d'una de les edicions anteriors

Imatge d'una de les edicions anteriors

Una jam session és la gran atracció de la jornada d'aquest dissabte del Campus Rock, que enguany celebra la seva 5a edició a Sant Cugat. Es tracta d'una activitat oberta al públic que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre. Al llarg de tot el dia els alumnes seguiran les classes destinades a desenvolupar les seves habilitats musicals.

Els cursets, que enguany retornen al Casal de Joves TorreBlanca, combinen diversos exercicis relacionats amb diferents gèneres musicals, com el pop-rock i el metal. A les deu del matí començaran les primeres classes, que seguiran a partir de les sis de la tarda. A les quatre, però, els alumnes duran a terme el taller Campus Autor.

Cap a dos quarts de nou del vespre tindrà lloc la jam session, l'única activitat del dia oberta al públic. A les deu de la nit, el Campus Rock tancarà les seves portes per celebrar un concert privat d'alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.