Òmnium Cultural estudia obrir una delegació a Sant Cugat en els propers mesos


  • Comparteix:

Jordi Porta va visitar ahir Sant Cugat.

Jordi Porta va visitar ahir Sant Cugat.

Omnium Cultural estudia la possibilitat d'obrir una delegació territorial a Sant Cugat en els propers mesos si el ritme d'adhesions de socis continua com fins ara. Segons ha explicat el seu president, Jordi Porta, es podria obrir, en un primer moment un grup local com a primer pas per crear posteriorment una delegació pròpia.

El president, Jordi Porta s'ha reunit amb alguns socis d'Òmnium Cultural a Sant Cugat per estudiar la viabilitat d'obrir una delegació territorial pròpia. Tot i que de moment, no es compleix el requisit mínim de tenir 350 socis -en són de moment 180- el creixement que està experimentant la ciutat fa preveure que en pocs mesos es podrien sobrepassar els 200 membres d'Òmnium.

Porta ha explicat que s'estudia la possibilitat d'obrir, en un primer moment, un grup local que tingués un enllaç directe amb la seu central, com a pas previ per la posterior creació d'una delegació local. Així es plantejarà a la resta de socis de Sant Cugat en una assamblea el mes de novembre:

Jordi Porta

El grup local és un primer pas per crear després una delegació. Així es plantejarà a la resta de socis.


El president de l'entitat creu també que Sant Cugat - donat l'enorme creixement de població que experimenta -, és l'escenari perfecte per dur a terme el rejoveniment de la base social que necessita l'entitat:

Jordi Porta

Volem renovar la base social i Sant Cugat és el lloc perfecte.


Recordem que Omnium va ser creada el 1961 per reivindicar i sensibilitzar las població sobre la realitat cultural i nacional de Catalunya. Precisament l'any passat, la ciutat va acollir la Nit de Santa Llúcia durant la qual es fa entrega dels premis literaris més importants de les lletres catalanes. Actualment Òmnium té 21 delegacions comarcals i set grups locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.