Els més petits gaudeixen del circ contemporani de la mà de 'Circumstàncies'


  • Comparteix:

Imatge de 'Circumstàncies' / Font: Teatre-Auditori

Imatge de 'Circumstàncies' / Font: Teatre-Auditori

L'Ateneu Popular 9 Barris ha portat aquest diumenge 'Circumstàncies' al Teatre-Auditori, un espectacle familiar que combina el món del circ amb el teatre. El muntatge està emmarcat en la 15a edició del Circ d'Hivern, iniciativa de la companyia que busca promocionar el circ català. Els actors han fascinat els gairebé 500 espectadors amb les seves acrobàcies i s'han mostrat molt satisfets de poder actuar en una sala tan gran i davant de tanta gent.

Quatre persones són citades en una sala d'espera. A partir d'aquí, els personatges comencen a relacionar-se entre ells i crear un espectacle de circ que reflexiona sobre l'efecte de circumstàncies atzaroses en el destí de les seves vides. La bàscula, la perxa xinesa i els malabars són alguns dels elements d'aquest espectacle, que té ingredients per fascinar petits i grans.

L'actor del muntatge José Luis Redondo ha explicat què ha significat per a ells poder actuar al Teatre-Auditori.

José Luis Redondo

Ha agradat molt al públic. És un luxe poder actuar en un teatre tan gran i que vingui tanta gent. Estem molt contents.


'Circumstàncies' s'emmarca en la 15a edició del Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular 9 Barris, una iniciativa que cada any selecciona un espectacle de circ inèdit i per a tota la família i el porta de gira per diferents equipaments del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.