La Casa Azul treu nou disc


  • Comparteix:

Els components de La casa azul presentant el seu anterior àlbum

Els components de La casa azul presentant el seu anterior àlbum

La Casa Azul, el projecte musical del santcugatenc Guille Milkyway, treu nou disc. El nou àlbum,'La Polinesia Meridional', es presenta aquest divendres i mostra un Guille transparent i proper. El grup, que ja té seguidors arreu dels cinc continents, llança el seu tercer treball amb cançons de temàtica totalment diferent a la dels treballs anteriors.

En aquest nou disc, el compositor i vocalista Guille Milkyway es mostra més transparent que mai i reflexiona sobre temes com ara la preocupació pel pas del temps i la por per un món en declivi. Encara que molts dels temes i lletres són pessimistes també hi ha una música colorista i cançons on el tema principal és l'optimisme. A més, el grup aposta per la bellesa, la senzillesa i sobretot per l'amor.

Aquest àlbum sortirà en tres formats diferents, CD i vinil en edició limitada pels fans, i una vegada aquests estiguin esgotats sortirà en format Digipack. Aquest nou treball arriba quatre anys després de l'últim disc de la banda 'La Revolución Sexual' i ho fa just en un moment al qual Guille Milkyway gaudeix d'un cert reconeixement mediàtic gràcies a l'elaboració de treballs com ara la creació de les sintonies d'un nou canal de televisió de Cartoon Network i del programa 'Zona Disney', a més de realitzar la banda sonora de la pel·lícula 'Yo, también'.

La gira, que començarà el març del 2012, té com a objectiu captivar els fans i evadir-los de la realitat amb noves cançons com 'Europa Superstar' i 'Fiesta Universal', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.